Home » Uncategorized » Ny storauksjon, men bare skriftlig

Ny storauksjon, men bare skriftlig

UTROP 332, London-serien med attest.

 

Vi har lenge planlagt å holde en siste offentlig auksjon i Normisjons lokaler, og har jobbet lenge med å krone en 33 år gammel tradisjon med en knallgod katalog.

Vi tror vi har fått til alt, bortsett fra å få den til offentlig. Nå har vi utsatt auksjonen i månedsvis allerede, og slik situasjonen er akkurat nå, er det også vanskelig å se for seg når vi kan spikre en dato der en offentlig auksjon kan avholdes.

Derfor har vi, dessverre får vi vel si, bestemt oss for at årets storauksjon blir skriftlig.

Datoen for auksjonen er 15. april klokka 18.

Vi har altså hatt fellesskapet på disse auksjonene som noen av årets høydepunkter i 33 år nå, og skulle selvfølgelig gjerne ha hatt det denne gangen også. Skattejakten det er å gjennomgå kassene med materiale er ikke mulig å gjenskape digitalt, men vi vil så langt det er mulig strekke oss for å skaffe til veie bilder av objektene i katalogen.

Ta kontakt med oss for å få sett nærmere på det du måtte lure på. Vi legger også ut en god del bilder av objekter på denne sida.

Vel, innen vi forhåpentligvis høres fram mot 15. april, kikk godt gjennom katalogen, og send inn bud til det som sannsynligvis er den aller siste auksjonen fra våre hender.

Last ned auksjonskatalogen her!

 

 

UTROP 304: attestert 50 øre V.

Send bud til Normedia Auksjoner, c/o Alf Henry Rasmussen, Dovresvingen 22 B, 1184 Oslo, alfhenryr@gmail.com, eller kontakt Alf Henry på 920 50 994.

Husk at det ikke kommer noen prosentvise tillegg til hammerslaget, og at du alltid og uten unntak får bekreftelse på mottatte bud per e-post.