Home » Uncategorized » Sommerens skattejakt er snart i gang!

Sommerens skattejakt er snart i gang!

Sommeren banker på døra, og nå tar vi et langt steg fremover for å bli en enda mer omfattende auksjon. Normedias sommerauksjon 21. juni klokka 18 byr på noe for enhver smak, tror vi.

Norge er omfattende, Tyskland med områder er som vanlig omfattende, og vi har gode tilbud på Norden, Europa og oversjø. Denne gangen er det usedvanlig mange gode brev, både norske og utenlandske, Vi gleder oss med samlere som får fylt sine samlerhull.

Du finner utrop hos oss som antagelig ikke er lønnsomme nok for de store auksjonene. Vårt formål er først og fremst å glede samlere. Dernest pløyer vi en del av overskuddet tilbake til det arbeidet norsk misjon gjør rundt om i verden. Etter siste auksjon kunne vi til sammen sende ca 20 000 kroner til et sykehus i Nepal, landsbyutvikling i Bangladesh og Normisjons utearbeid generelt.

Men vi trenger fortsatt flere budgivere! Hjelp oss å gjøre oss kjent for dine medsamlere, i klubber og ellers. Vi er fortsatt av de billigste i landet. Og husk: Ingen prosentvise tillegg på klubbede tilslag.

Viktig: Alle får svar på sine bud etter auksjonen. Får du ikke svar, har dine bud ikke nådd oss! Vi tror som vanlig at vi har et godt og bredt utvalg som du forhåpentligvis kan finne noe nytt og spennende til din samling i.

Auksjonen går av stabelen torsdag 21. juni klokka 18 i Normisjons lokaler i Linstows gate 3 i Oslo Sentrum. Det er visning fra klokka 16 samme dag. Vær hjertelig velkommen!

HER LASTER DU NED HELE KATALOGEN

Budfristen er som vanlig innen auksjonsstart (klokka 18) auksjonsdagen, torsdag 21. juni. Rimeligere priser enn dette skal du lete lenge etter.

Budene sender du som vanlig til Normedia Auksjoner, C/O Alf Henry Rasmussen, Dovresvingen 22 B, 1184 Oslo

Eller på epost alfhenryr@gmail.com

Eller på mobiltelefon 920 50 994

Lykke til!