Home » Uncategorized » God jul og godt nytt år med Normedias nyttårsauksjon

God jul og godt nytt år med Normedias nyttårsauksjon

Vi tjuvstarter året med nyttårsauksjonen, så når julematen er fortært og gavene er delt ut, kan du unne deg en god gjennomlesing av 2018s første auksjonskatalog.

Vi tror som vanlig at vi har et godt og bredt utvalg som du forhåpentligvis kan finne noe nytt og spennende til din samling i.

Auksjonen går av stabelen torsdag 25. januar klokka 18 i Normisjons lokaler i Linstows gate 3 i Oslo Sentrum. Vær hjertelig velkommen!

Vi har et bedre utvalg enn noen gang fra Norge og Tyskland. En hel del interessant fra USA, mye fin Norden, Europa og verden ellers. Alt er som vanlig, men vi vil gjerne trekke fram en samling fra det opprørsrammede Kaukasus. Dette er sjeldne ting sjeldent utbudt, og spennende områder.

De kan være verdt en nøyere kikk, dersom interessen din er der, og kanskje er det her kuppet ligger denne gangen.

Vi kan som vanlig ikke love å legge ut så mange bilder av objektene, men er det noe du er spesielt interessert i å se nærmere på, og du ikke har tid til å stikke innom oss i Linstowsgate 3 på auksjonsdagen, send en mail og be om en scan.

Vi bistår så godt vi kan.

HER LASTER DU NED HELE KATALOGEN

Budfristen er som vanlig innen auksjonsstart (klokka 18) auksjonsdagen, torsdag 25. januar. Rimeligere priser enn dette skal du lete lenge etter.

Og husk: Hos oss er det ingen prosentvise tillegg på klubbede tilslag!

Budene sender du som vanlig til Normedia Auksjoner, C/O Alf Henry Rasmussen, Dovresvingen 22 B, 1184 Oslo

Eller på epost alfhenryr@gmail.com

Eller på mobiltelefon 920 50 994

Lykke til!

Her følger scanninger av de 101 første objektene. Flere kommer i løpet av de neste dagene: